Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;
Τελικά δεν κάνουμε όλοι για όλους σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας αλλά και στα ερωτικά μας. Η αστρολογία μας δείχνει με ποια ζώδια ταιριάζουμε στον έρωτα και με ποια όχι. Τα ερωτικά χαρακτηριστικά των ζωδίων μας δηλώνουν με ποια ζώδια μπορούμε να συνυπάρξουμε ερωτικά. Διαβάστε παρακάτω με ποια ζώδια θα συμβιώνατε αρμονικά στον έρωτα και με ποια όχι!

Με ποιο ζώδιο ταιριάζω;
ΚΡΙΟΣ
Η παραδοσιακή Αστρολογία θεωρεί, ότι ο Κριός ταιριάζει με Κριό,Δίδυμο, Λέων, Τοξότη και Υδροχόο. Δεν ταιριάζει με Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Ζυγό, Σκορπιό και Αιγόκερω.

Άντρες Κριοί
Οι άνδρες Κριοί είναι πιο πιθανό να παντρευτούν γυναίκες Κριούς και λιγότερο πιθανό να παντρευτούν,μία Σκορπιό. Όσο για το διαζύγιο,πιο συχνά χωρίζουν από γυναίκες Λέοντες,αλλά μένουν παντρεμένοι με Κριούς γυναίκες. Είναι λιγότερο πιθανό να παντρευτούν Σκορπιούς γυναίκες,λόγω της διαφωνίας των δύο,γιατί είναι πεισματάρηδες και γιατί θέλουν και οι δύο να έχουν τον έλεγχο. Επιπλέον,η ζήλια του Σκορπιού και το φλερτ του Κριού δεν μπορούν να εναρμονιστούν. Η υψηλή στατιστική του διαζυγίου,μεταξύ Κριών ανδρών και γυναικών που ανήκουν στον Λέοντα,προκύπτει από τη σύγκρουση που δημιουργείται ανάμεσα σε δύο πεισματάρικα ζώδια. Η αυτοπεποίθηση του Κριού,μπορεί να είναι ακόμη υψηλότερη…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here