Η εποχή του Υδροχόου σας ζητά να επανεξετάσετε όλες τις σχέσεις σας

Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από παλιές συνήθειες και μοτίβα που περιορίζουν την ευτυχία σας και την αγάπη. Τα ζώδια το 2021 με τον Δία να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον  Ταύρο,, επαναστατείτε στο όνομα μιας ριζικής αλλαγής του status quo της σχέσης σας. Τυχόν σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον έναν χρήσιμο και δημιουργικό σκοπό μπορεί ξαφνικά να καταστραφούν και να αναμορφωθούν, και ίσως να μην έχετε πολλές επιλογές στο να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Αν η αισθηματική σας ζωή είναι στάσιμη, νέες πρωτοποριακές ιδέες πυροδοτούν μια κρίση συνείδησης που καταστρέφει την προηγούμενη ζωή σας και σας αναγκάζει να βρείτε έναν νέο δρόμο για να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Αυτός ο δυνατός αστρολογικός συνδυασμός μιλά για ελευθερία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε.Αυτή τη χρονιά τελειώνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, έτσι κάνετε τις τελευταίες αναθεωρήσεις, ίσως δημιουργηθεί ακόμα και ένταση με τον αγαπημένο σας πράγμα το οποίο καθιστά την πορεία της σχέσης σας περισσότερο ή λιγότερο δύσκολη, ανάλογα με τις αντιδράσεις σας και τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Αυξάνεται η συναισθηματική ένταση, προκύπτουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις στην προσπάθειά σας να δείτε την αλήθεια

Ζώδια 2021 – Ετήσιες προβλέψεις για τα αισθηματικά

Αλλά από το 2021 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/ Σκορπιού οι οποίες μετασχηματίζουν τη ζωή σας (Σκορπιός) για να έχετε κάτι σταθερό (Ταύρος) και να αναπτυχθείτε. Κάτι μόνιμο έρχεται αλλά θα πρέπει να αποβάλετε την προσκόλληση σε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν και να αφήσετε τους παλιούς, πεισματικούς τρόπους σας που σας κάνουν να αντιστέκεστε στο νέο.

Αν έπρεπε να διαλέξετε, τι θα προτιμούσατε: Αγάπη ή χρήμα; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω προς το τέλος του έτους, από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου 2022, και ίσως έρθετε αντιμέτωποι με αυτήν την επιλογή. Θα προσποιηθείτε ότι αγαπάτε κάποιον για τα χρήματά του ή τη δύναμή του; Τι λέει η συνείδησή σας; Η θεά της αγάπης σας ζητά να επανεξετάσετε όλες τις σχέσεις σας.
Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here