Η «Κόκκινη» ομάδα πήρε φόρα και μετά τη νίκη της Δευτέρας, επικράτησε και στο επεισόδιο της Τρίτης των «Μπλε» με σκορ 10-3. Η Ελευθερία Ελευθερίου μαζί με την Ελενα Μαριπόζα Κρεμλίδου είναι οι δύο υποψήφιες που βρέθηκαν προτεινόμενες προς αποχώρηση από το Survivor 4 του ΣΚΑΪ.

Μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «Κόκκινων», οι «Μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, βγάζοντας προτεινόμενη την Ελευθερία.

Ο Νίκος που κέρδισε την ατομική ασυλία, έκανε λόγο για μια «υποομάδα» που δημιουργούσαν, όπως ισχυρίστηκε, η Βαλέρια με την Ελευθερία και την Μαριπόζα. Με τις πρώτες δύο να είναι ήδη υποψήφιες, έθεσε στην διάθεση του κοινού την Μαριπόζα ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Ελευθερία είπε πως το περίμενε, αλλά όλοι έμειναν «άφωνοι» μόλις είδαν την αντίδραση της Μαριπόζα. Αφού ξεκίνησε ζητώντας συγνώμη, λέγοντας πως καταλαβαίνει πως νοιώθουν οι άλλοι συμπαίκτες της, ξέσπασε σε κλάματα καθώς είπε πως περίμενε ότι θα την ψηφίσει ο Νίκος, που ήταν -όπως είπε- τόσο επιθετικός μαζί της.

«Ήξερα ότι θα με ψηφίσει, αλλά ήθελα να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί. Δεν περίμενα να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου» είπε η instagrammer και ξέσπασε σε κλάματα. Η Ελευθερία και η Ολυμπία επιτέθηκαν στον Νίκο λέγοντάς του πως δεν υπάρχει καμία «υπό-ομάδα» όπως τις κατηγόρησε.

Πηγή: skai.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here