Με 148 έως 306 ίππους, αυτονομία έως 510 χιλιόμετρα και τιμή από 29.523 €

Το Enyaq iV, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό SUV της Skoda, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Η Kosmocar ανακοινώνει τις ενδεικτικές προτεινόμενες τιμές λιανικής του μοντέλου, στις οποίες σίγουρα ξεχωρίζει αυτή της εισαγωγικής έκδοσης. Το Enyaq iV 50, εξοπλισμένο με κινητήρα 109 kW, πίσω κίνηση και αυτονομία έως 340 χλμ., έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 35.200 €, που μετά την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» διαμορφώνεται ουσιαστικά σε 29.523 €.

Το ηλεκτρικό SUV διαθέτει μια ολοκαίνουργια φιλοσοφία κίνησης, εκμεταλλευόμενο τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα MEB, στην οποία η μπαταρία ενσωματώνεται στο δάπεδο για εξοικονόμηση χώρου. Τρεις χωρητικότητες μπαταρίας, πέντε επίπεδα ισχύος που κυμαίνονται από 148 έως 306 ίππους και πίσω κίνηση ή τετρακίνηση, καλύπτουν πολλές διαφορετικές απαιτήσεις και χρήσεις, με αυτονομία έως 510 χλμ. (WLTP).

Αναλυτικά, οι εκδόσεις του Enyaq iV, με τα διαφορετικά επίπεδα ισχύος, τις διαθέσιμες μπαταρίες και τα αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουν ως εξής:

Με μήκος 4,649 μέτρα, πολύ κοντά στη νέα Octavia (4,689 μέτρα) και μόλις 5 εκ. πιο μικρό από το Kodiaq (4,697 μέτρα), το Enyaq iV αποτελεί μία τεχνολογικά προηγμένη πρόταση στο χώρο των ηλεκτρικών SUV, με υψηλά επίπεδα ποιότητας, ασφάλειας και συνδεσιμότητας καθώς και μεγάλους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Το νέο μοντέλο διατίθεται σε έξι εκδόσεις (iV 50, iV 60, iV 80, iV 80x & iVvRS) και τρία επίπεδα εξοπλισμού (Studio, Loft & RS Lounge), με τις τιμές των εκδόσεων να διαμορφώνονται ως εξής:

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Skoda

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here