Θα γίνει το Σάββατο με 22 συμμετοχές στο «Διαδρόμιο»

Ξεκινάει πάλι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar «EKO Racing Dirt Games» και συνεχίζεται με το δεύτερο γύρο του θεσμού, που θα διεξαχθεί στο «Διαδρόμιο» την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου.

Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, ο θεσμός θα συνεχιστεί παρουσία θεατών, υπό την προϋπόθεση ότι οι ίδιοι θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, όπως προβλέπεται από το νέο πρωτόκολλο της Γ.Γ. Αθλητισμού.

Με 22 αγωνιζόμενους να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμένεται να είναι οι των Crosscar στις κατηγορίες των 600 κ.εκ., καθώς και σε εκείνες των Ιδιωτών και της Open.
Στα 600 κ.εκ. ο Πρωταθλητής του 2020, Νώντας Καρανικόλας ( LaBase RX01) που επιστρέφει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, θα βρει στον δρόμο του τους Μιχάλη Τακιδέλλη (Yacar Sport), Γιώργο Δημούση (Semog Trophy) και Σπύρο Ράπτη (Planet Kart Cross K3), που αποδεδειγμένα διατηρούν πάντα τον τίτλο του φαβορί.

Σε επίπεδο Ιδιωτών, για τη νίκη θα παλέψουν οι Γιάννης Ρέγγος (Kosvar), Παναγιώτης Παπαδογεωργός (Semog Trophy) και Κωνσταντίνος Τακιδέλλης (Yacar Sport), ενώ στην Open, οι νεοεισερχόμενοι Θεόδωρος Μυλωνάκος (Speedcar Xtrem) και Βασίλης Πετρόπουλος (SR Crosscar), θα αναμετρηθούν με τους Αριστείδη Τσατσαρή (Speedcar 2), και Λάμπρο Αθανασούλα, που επανέρχεται στο θεσμό με ένα Camotos Dual.

Τέλος, στην κατηγορία των αυτοκινήτων θα αγωνιστούν οι Θεόδωρος Εγγλέζος (Toyota Yaris), Θανάσης Κατσάς (Toyota Corolla), Γιώργος Δήμος (Ford Escort), Κωνσταντίνος Καλδής (Honda Type-R) και Βασίλης Μπατής (Mitsubishi Lancer Evo 9).

Μετά από πρόταση των διοργανωτών και την σύμφωνη γνώμη της οικογένειας της Αριάδνης Γερασιμίδου, η ταχύτερη γυναίκα οδηγός σε κάθε αγώνα των ΕΚΟ Racing Dirt Games, θα λαμβάνει τιμητικό έπαθλο στην μνήμη της Άριας. Στον αγώνα του Διαδρόμιου το έπαθλο θα διεκδικήσουν η Κατερίνα Μπράτσου με Speedcar Xtrem και η Μαριαλένα Παυλή με Hyundai Accent.
Ο αγώνας διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) και θα διεξαχθεί βάσει των εγκεκριμένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

ΕΚΟ

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here