Αντιπροσωπεύει το όραμα της Volkswagen για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην εισαγωγική κατηγορία

Το ID.LIFE αντιπροσωπεύει το όραμα της Volkswagen για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην εισαγωγική κατηγορία.

Το concept που παρουσίασε η μάρκα στο Μόναχο τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκφράζει τον συνδυασμό αειφορίας και βιώσιμης κινητικότητας με τις ψηφιακές τεχνολογίες, με ένα πρωτοποριακό design που φιλοδοξεί να παραμείνει σύγχρονο για πολλά χρόνια. Όλα αυτά, στοχεύοντας ένα προσιτό για τους καταναλωτές πεδίο τιμών, ανάμεσα στις 20.000 με 25.000 ευρώ.

Το μοντέλο, που αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2025, χαρακτηρίζεται επίσης από αθρόα χρήση φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών.

Η αειφορία χαρακτηρίζει το ID.LIFE σε κάθε σημείο του. Το compact crossover όχι μόνο κινείται με μηδενικές τοπικές εκπομπές ρύπων χάρη στο ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα, επιπρόσθετα είναι κατασκευασμένο από φυσικές πρώτες ύλες και ανακυκλωμένα υλικά.

Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο συνδυάζει αρμονικά μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία με παραδοσιακές φόρμες.

Για παράδειγμα, τα υλικά για τις ιδιαίτερες επενδύσεις της οροφής και το μπροστινό τμήμα είναι από ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες. Μία από τις στρώσεις βαφής του αμαξώματος περιλαμβάνει ρινίσματα ξύλου ως φυσική χρωστική και έναν παράγοντα σκλήρυνσης οργανικής προέλευσης.

Οργανικά έλαια, φυσική γόμμα και φλοιός ρυζιού είναι μερικές μόνο από τις φυσικές πρώτες ύλες για την κατασκευή των ελαστικών του μοντέλου.

Το εσωτερικό του επίσης ακολουθεί φιλοσοφία αειφορίας. Οι ξύλινες επενδύσεις χρησιμοποιούν φύλο από βιώσιμες δασικές φυτείες. Τα καθίσματα διαθέτουν Artverlours Eco καλύμματα, με μεγάλο ποσοστό χρήσης ανακυκλωμένων υλικών, που βασίζονται σε πρώτη ύλη που προκύπτει από ανακύκλωση πλαστικών απορριμμάτων.

Νίκος Τσάδαρης

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here