Δεν μπορεί πλέον να αγοράζει τα αυτοκίνητα της

Στη «μαύρη» λίστα έθεσε η Ferrari τον Τζάστιν Μπίμπερ, με την ιταλική εταιρεία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων να απαγορεύει πλέον στον τραγουδιστή να αγοράζει οχήματά της.

Ο λόγος; Η ανάρμοστη συμπεριφορά που έχει δείξει κατά το παρελθόν ο Τζάστιν Μπίμπερ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της Ιταλικής Il Giornale και της La Repubblica αναφέρει πως ήταν πολλές οι φορές που ο τραγουδιστής παραβίασε τον κώδικα συμπεριφοράς στον οποίο δεσμεύτηκε όταν αγόρασε αυτοκίνητο της γνωστής αυτοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο τρόπος που χειρίστηκε τη Ferrari 458 που αγόρασε το 2015. Αρχικά, κατηγορείται ότι στο παρελθόν πάρκαρε το πολυτελές όχημα σε ένα σημείο, αφήνοντάς το αφύλακτο για δύο περίπου εβδομάδες. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις ξεχνούσε πού το είχε παρκάρει. Στη συνέχεια άλλαξε το χρώμα του οχήματος σε μπελ ηλεκτρίκ και μετά το έβγαλε σε δημοπρασία.

Αυτοί οι λόγοι, όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, συντέλεσαν στο να ληφθεί η απόφαση από τη Ferrari να συμπεριλάβει τον Μπίμπερ, στη «μαύρη» λίστα των πελατών της, απαγορεύοντάς του στο μέλλον να αγοράζει αυτοκίνητα της εταιρείας.

Σημειώνεται πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είναι ο μοναδικός διάσημος, το όνομα του οποίου συγκαταλέγεται στη «μαύρη λίστα» της Ferrari. Ίδια απόφαση έχει ληφθεί στο παρελθόν και στους 50 Cent, Νίκολας Κέιτζ και Κιμ Καρντάσιαν.

Σχετικά Tags

Ferrari Τζάστιν Μπίμπερ

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here