Τι και αν η Μέγκαν Μάρκλ μαζί με τον σύζυγό της Χάρι και τον γιο τους Άρσι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την βασιλική οικογένεια για να ζήσουν μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας; Η οικογένεια εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ και συχνά να γίνεται πρωτοσέλιδο. Πρόσφατα μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως η πρώην ηθοποιός αποτελεί εξαιρετική εργοδότρια… σε σημείο που το προσωπικό της την τρολάρει μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Express και της Sun, η Meghan κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Βρετανία υιοθέτησε μια πιο βρετανική προφορά και το προσωπικό της στο σπίτι που αγόρασε στην Santa Barbara πριν από περίπου έξι εβδομάδες, την κοροϊδεύει για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί και την ανακατεμένη προφορά της, κυρίως όταν μιλάει με τον Harry.

Πηγή στην Sun αναφέρει: «Το προσωπικό της διασκεδάζει ακούγοντας την Meghan να μιλάει περίεργα και να λέει εκφράσεις με βρετανική προφορά όπως το «Oh dahling»,. Όλοι γελάνε και κάποιες φορές υποδύονται πως είναι η Meghan και γελούν, είναι πολύ αστείο για όλους το θέαμα».

Όσο αφορά στην αντίδρασή της, η αλήθεια είναι πώς δεν ξέρουμε… ωστόσο υποθέτουμε πως γελάει και αυτή μαζί τους.

Πηγή: must


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here