Μπορεί να αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι και τις παραλίες, αλλά ποιος είπε ότι οφείλουμε να αποχαιρετήσουμε και τα summer bodies μας; Ο Σεπτέμβριος είναι ο κατάλληλος μήνας για να θέσουμε τους νέους fitness στόχους και αποτελεί το απαραίτητο έναυσμα ώστε να τους πετύχουμε.

Κι αν το μαύρισμα σιγά σιγά ξεθωριάζει, δεν υπάρχει λόγος να ξενερώνουμε για το σώμα μας διότι όλα βρίσκονται στο χέρι μας. Όπως για παράδειγμα οι αλτήρες. Ωστόσο, όπως οφείλεις να γνωρίζεις, δεν αρκούν μόνο οι επαναλήψεις στον πάγκο και τα συνεχόμενα burpees για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ναι το έχεις ακούσει αρκετές φορές. Αλλά τι σημασία έχει αν ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες ώστε να το κάνεις πράξη. «Το 70% της επιτυχίας ενός γυμνασμένου σώματος βρίσκεται στην διατροφή», λένε οι personal trainers και διατροφολόγοι, και ποιοι είμαστε εμείς ώστε να φέρουμε αντίρρηση;

Καλές οι συνδρομές στο γυμναστήριο, ακόμη καλύτερα τα πράγματα αν πηγαίνεις κιόλας, ωστόσο δεν αρκεί μόνο αυτό. Στην κουζίνα βρίσκεται το μυστικό της επιτυχίας και παρακάτω σου παρουσιάζουμε 10 τροφές που θα σε βοηθήσουν να χτίσουν μυϊκή μάζα σε γρήγορο διάστημα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις χαρτί και μολύβι, να σημειώσεις την λίστα και να γεμίσεις το καρότσι σου με τα απαραίτητα.


Δειτε τις photo


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here