Με δώρο το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης

Το νέο Renault Clio 5ης γενιάς είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο Clio που έγινε ποτέ, καθώς συνδυάζει την ευχάριστη οδήγηση, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης / ασφάλειας που του εξασφάλισαν τα 5 αστέρια μαζί με την διάκριση του Best in Class μοντέλου στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα του νέου Clio είναι και η πλήρης γκάμα κινητήρων, με σύνολα βενζίνης (1.0 SCe 65 ίππων, 1.0 TCe 90 ίππων, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικής τεχνολογίας (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode). Σημειωτέον το ότι, σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή που δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελεί, αυτή τη στιγμή, την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή στη γκάμα του μοντέλου, αφού ο σύγχρονος turbo κινητήρας βενζίνης τεχνολογίας Formula1 συνδυάζεται με σύστημα υγραεριοκίνησης που τοποθετείται στη γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου. Με ισχύ 100 ίππων και μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, από τις 2.000 σ.α.λ., ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ικανή δύναμη για να κάνει τα ταξίδια του με ασφάλεια, αλλά και ροπή στις χαμηλές ταχύτητες, ώστε να κινείται με άνεση μέσα στην πόλη. Με το υγραέριο να αποτελεί το πιο οικονομικό καύσιμο κίνησης της αγοράς, η καθημερινή οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού είναι προφανής, ενώ το Clio έχει αυτονομία έως 1.185χλμ. με ένα και μόνο γέμισμα των δύο δεξαμενών καυσίμου (βενζίνης και υγραερίου). Σημαντικό και το ότι το εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης προσφέρεται δωρεάν.

Η συγκεκριμένη προσφορά, περιλαμβάνει το εξής πακέτο προνομίων:
Έκπτωση Πελάτη, Δωρεάν μεταλλικό χρώμα, Δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, Δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια και Δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.

Παράλληλα, ειδικά για την περίοδο αυτή και επιπλέον των ανωτέρω προσφορών δίνεται η δυνατότητα χρηματοδότησης με επιδοτούμενο προνομιακό επιτόκιο 3,9%. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 13.790€.

Σχετικά Tags

Renault Clio

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here