Είσαι έτοιμος για το επόμενο lockdown; Αν όχι, τότε καιρός να προετοιμαστείς. Το δεύτερο κύμα της πανδημίας είναι σαρωτικό και οφείλουμε να προστατευτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα γυμναστήρια ετοιμάζονται να βάλουν ξανά λουκέτο και ήρθε η στιγμή να μπούμε ξανά σε ρυθμούς προπονητικής καραντίνας.

Το περάσαμε και πριν 7-8 μήνες οπότε πλέον έχουμε έναν οδηγό επιβίωσης και επιτυχίας. Μάλιστα σε περίπτωση που δε διαθέτεις αλτήρες ή kettlebell στο σπίτι, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το πάτωμα και μία πετσέτα θα γίνουν οι απόλυτοι σύντροφοί σου στη μάχη του fitness και ένα πρόγραμμα είναι εδώ για να σε βοηθήσει.

Ο personal trainer, Chris Heria, αποκαλύπτει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 100 pushups την ημέρα και παρότι φαίνεται εύκολο, η πραγματικότητα εκθέτει ανεπανόρθωτα τη θεωρία. Τα pushups έχουν την ικανότητα να γυμνάσουν σχεδόν κάθε μέρος του σώματός σου, να προσφέρουν όγκο και φυσικά να κάνουν το μεταβολισμό σου να τρέχει με χίλια. Όπως ακριβώς θα διαπιστώσεις στο παρακάτω βίντεο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

1) Regular pushups

2) Wide pushups

3) Diamond pushups

4) Explosive pushups

5) Side to side pushups 

6) Clapping pushups

7) Archer pushups

8) Open and close pushups

9) Typewriter pushups

10) Pushup + shoulder tap


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here