Έχουμε συμπληρώσει ήδη τρεις μήνες στη δεύτερη καραντίνα και συνεχίζουμε. Το lockdown είναι η νέα κανονικότητα και ποιος γνωρίζει πού θα οδηγήσει όλο αυτό. Η ψυχική μας υγεία είναι σημαντικό να παραμείνει σε φυσιολογικά πλαίσια και σε αυτό θα βοηθήσει και η σωματική μας υγεία. Η γυμναστική καταφέρνει να αποβάλλει τις τοξίνες, να καθαρίσει την σκέψη μας και να μας προσφέρει διαύγεια και τόνωση.

Με τα γυμναστήρια να έχουν κλείσει, η γυμναστική από το σπίτι θα γίνει η νέα μας συνήθεια που θα σπάσει τη ρουτίνα της τεμπελιάς στο σπίτι και θα διώξει τα περιττά κιλά. Υπάρχει μάλιστα πιο ειδικός άνθρωπος ώστε να μας δείξει πως θα γυμναστούμε από το σπίτι, από τον Cristiano Ronaldo; Ρητορικό το ερώτημα.

Ο Πορτογάλος superstar της Juventus έχει μετατρέψει το σπίτι του σε γυμναστήριο αλλά αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται πάντα ο απαραίτητος εξοπλισμός για να βάλεις φωτιά στο μεταβολισμό σου. Η καλλισθενική γυμναστική είναι ικανή να μετατρέψει το σώμα σου σε πολεμική μηχανή και ο Cristiano επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό. Μέσω του Instagram μοιράστηκε με τους followers του ένα απλό πρόγραμμα γυμναστικής που μπορούμε όλοι να ακολουθήσουμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα φέρει εντυπωσιακό αποτελέσματα.

Ένα πρόγραμμα 7 ασκήσεων που θα καταφέρεις να γυμνάσεις τα πόδια, τον κορμό, τους κοιλιακούς, τα χέρια και τους γλουτούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

 


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here