Το Jazz e:EV περιλαμβάνεται στη λίστα με τους επτά φιναλίστ

Για τρίτη φορά ένα μοντέλο Honda προτάσσεται από τον οργανισμό Autobest.

Τα βραβεία του διαγωνισμού Autobest απονέμονται κατά την κρίση 31 εκ των πιο διακεκριμένων συντακτών του ειδικού Τύπου από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι επιλέγουν το αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την καλύτερη συνολική πρόταση, για μία ευρεία γκάμα Ευρωπαίων πελατών.

Τα Jazz e:HEV και Jazz Crosstar e:HEV αποτελούν τμήμα της νέας σειράς e:Technology της Honda, και είναι τα πρώτα από τα έξι εξηλεκτρισμένα μοντέλα τα οποία η μάρκα προγραμματίζει να λανσάρει στην Ευρώπη μέχρι το 2022.

Το σύστημα e:HEV που δημιουργήθηκε για το Jazz περιλαμβάνει δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής πυκνότητας ισχύος (ειδική ισχύς), ένα βενζινοκινητήρα 1.5L i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα καινοτόμο κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά με σκοπό τη βέλτιστη ισορροπία οικονομίας / επιτάχυνσης.

Την ίδια στιγμή, η διαισθητική τεχνολογία και η αδιάλειπτη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου εντάσσονται εύκολα στην καθημερινή ζωή των χρηστών, ενώ η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών infotainment, περιλαμβάνει τον προσωπικό βοηθό Honda Personal Assistant και την εφαρμογή My Honda+ app.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Honda

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here