Στην δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες εικόνες του SUV που θα κάνει πρεμιέρα στην AutoMobility LA

Η Kia δημοσίευσε σήμερα τις πρώτες επίσημες εικόνες του Concept EV9, ενός αμιγώς ηλεκτρικού SUV concept που ενσωματώνει τη δέσμευση της εταιρείας να γίνει πάροχος λύσεων βιώσιμης μετακίνησης.

Μετά την κυκλοφορία του EV6, το Concept EV9 είναι μια ματιά στη μελλοντική κατεύθυνση του ηλεκτρικού SUV, συνδυάζοντας προοδευτική σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής και ένα προηγμένο πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης σε ένα πρωτοποριακό πακέτο.

Οι πρώτες εικόνες του πρωτότυπου SUV δείχνουν έναν υπερσύγχρονο εξωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος διέπεται από μοντέρνες στιλιστικές γραμμές. Οι αποδόσεις απεικονίζουν μια ιδεατή καμπίνα που έχει τελειοποιηθεί για να προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες έναν ελαφρύ, ευέλικτο και προσαρμοστικό εσωτερικό χώρο καθώς εξελίσσεται η εμπειρία του ταξιδιού. Μια διαδραστική ευρεία οθόνη και μια ριζικά νέα αντίληψη του παραδοσιακού τιμονιού είναι μόνο δύο από τα χαρακτηριστικά του εσωτερικού που ξεχωρίζουν.

Οι πρώτες εικόνες του Concept EV9 αποκαλύφθηκαν ενόψει του AutoMobility LA, το οποίο ξεκινά την επόμενη εβδομάδα ενώ στις 17 Νοεμβρίου και ώρα 11:15 π.μ. (PST) στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, η μάρκα θα αποκαλύψει τη νέα εξηλεκτρισμένη της αντίληψη για την κατηγορία των SUV.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Kia

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here