Το 2021 αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την εταιρεία

Το 2021 αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Alfa Romeo.

Από τη μία φέρνει σημαντικές επετείους για τη μάρκα, όπως τα 130 χρόνια από τη γέννηση του ιδιοφυούς μηχανικού Vittorio Jano, ή τα 110 χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού οδηγού της Juan Manuel Fangio το 1911, χρονιά που συμπίπτει και με την πρώτη συμμετοχή της Alfa στους αγώνες.

Αντίστοιχα 60 χρόνια πριν εγκαινιάστηκε το διάσημο κέντρο δοκιμών στο Balocco, ενώ 10 χρόνια αργότερα το 1971 η Alfa Romeo 33 κυριαρχούσε στο Targa Florio, ενώ το 2001 η Alfa Romeo 147 κατακτούσε το τίτλο Car Of The Year. Την ίδια στιγμή όμως, το 2021 θα φέρει και σημαντικά νέα για τη μάρκα, όπως την παράδοση των συλλεκτικών Alfa Romeo Giulia GTA και Giulia GTAm στους 500 τυχερούς ιδιοκτήτες τους, αλλά και την αποκάλυψη του νέου C-SUV, Alfa Romeo Tonale.

Για αυτή την γεμάτη εκπλήξεις χρονιά, το Macchina Del Tempo – Museo Storico Alfa Romeo, το εντυπωσιακό μουσείο της μάρκας στο Arese, δημιούργησε ένα ημερολόγιο για το 2021. Το ημερολόγιο είναι διαθέσιμο για το κοινό σε ηλεκτρονική μορφή (pdf υψηλής ανάλυσης) χωρίς χρέωση στον παρακάτω σύνδεσμο:https://www.museoalfaromeo.com/it-it/news/Calendario2021/Calendario_MuseoAlfaRomeo_eng.pdf

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Alfa Romeo

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here