Μπορεί να υπάρξει ριζική αλλαγή χωρίς καταστροφή; Τα ζώδια το 2021 επηρεάζονται από τον Δία σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό και αντικομφορμιστικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, ενώ το σύμπαν γυρίζει τα «πάντα ανάποδα». Oι αναπόφευκτες μεταβολές που έχουν ήδη ξεκινήσει το 2020, εντείνονται αλλά έχουν και επιπτώσεις:

Επανάσταση, μεταρρύθμιση, εκκαθάριση και ανθρωπισμός είναι σημαντικά εάν θέλουμε να βγούμε από μια κρίση που είναι το αποτέλεσμα της παραίτησής μας από την αναζήτηση των μεγάλων ιδανικών και την πνευματική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Ας περιμένουμε λοιπόν δυνατές και καταλυτικές αναταραχές.

Ζώδια 2021 – Ετήσιες προβλέψεις 

Σε όλους τους τομείς, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη και απαραίτητη, για να μπορέσουμε να έχουμε τον αέρα που αναπνέουμε, την αγάπη και το σεβασμό που όλοι πρέπει να δώσουμε σε αυτήν τη Γη. Η βία ενάντια στον αυταρχισμό και την καταστολή των ελευθεριών είναι αναπόφευκτη. Το σύμπαν μέσα από αυτό το θυελλώδες κοσμικό κλίμα δίνει ένα πραγματικό μάθημα στη ζωή και από αυτήν την κινητοποίηση της ανθρωπότητας δημιουργείται ένα ρεύμα ικανό να αποκαταστήσει την αλήθεια στις υπάρξεις μας και τη νομιμότητα.

Μέσα από τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές υπερβαίνουμε τα όριά μας και προχωρούμε προς το φως που διακυβεύεται. Απομένει να δούμε στην πράξη αυτήν τη δημιουργική και ανατρεπτική αλλαγή η οποία αποτελεί μια ελπιδοφόρα μετάβαση από το σκοτάδι στο φως.

Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .. στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here