Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο το ενδιαφέρον στραμμένο σε υποθέσεις γύρω από το σπίτι, την οικογένεια, τις προσωπικές σχέσεις. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση και συναισθηματική κατοχύρωση, οι εντάσεις και οι ανισόρροπες καταστάσεις θα ενισχύσουν το άγχος και την αβεβαιότητα. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες προσοχή να μη δώσουν έκταση στην ανασφάλεια στην καχυποψία και στις απογοητεύτηκες σκέψεις, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν εστιάζουν στη θετική πλευρά των καταστάσεων

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν σταθερή σχέση θα έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν για το θέμα της δέσμευσης, ωστόσο στους διαλόγους θα πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα και όχι πίεση. Για τους ελεύθερους στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για θετική εξέλιξη και για έναρξη σχέσης.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα υπάρξουν δυσκολίες, αναβολές, προβλήματα που ναι μεν θα είναι προσπελάσιμα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί μεθοδική τακτική και όχι πίεση. Η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για νέα εγχειρήματα, για διαπραγματεύσεις, για συμφωνίες, για την ώρα απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα αποφεύγοντας την ανυπομονησία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας, θετικός θα είναι ο τρόπος σκέψης. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις προσωπικές, εργασιακές, κοινωνικές, θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν και επαγγελματική όψη.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here