Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, φέρνει δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει διάθεση για προσεγγίσεις, συναναστροφές και επιδιώξεις. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διεκδικήσεις, για νέα εγχειρήματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες προτάσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να ανανεωθούν οι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Πυγμή, θάρρος και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά, η εσωτερική τόνωση θα δώσει την ώθηση να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές ή στάσιμες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές θα δώσουν την ώθηση για δημιουργία νέας σχέσης.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Λέοντα, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αυτοπροβολή, στην κυριαρχία, στην κατάκτηση. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά θα υπάρξει διάθεση για τολμηρές ενέργειες, στις προσεγγίσεις θα ακουστούν ευχάριστα τονωτικά λόγια.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνει ευχάριστες συναντήσεις κοινωνικές φιλικές αλλά και αισθηματικές, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα, συζητήσεις, διεκπεραιώσεις και συμφωνίες. Προσοχή στην αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι εγωισμοί, οι χειριστικές συμπεριφορές, και η τάση για απόλυτο έλεγχο.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here