Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη, θα υπάρξει ορθολογισμός, οι σκέψεις θα βρίσκονται σε τάξη. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τα βήματα θα είναι σκεπτόμενα, οριοθετημένη θα είναι η παρόρμηση. Ανοίγματα θα υπάρξουν για άνοδο και βελτίωση, οι ευκαιρίες θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, έμφαση θα δοθεί στο σπίτι, στην οικογένεια, στις προσωπικές σχέσεις φιλικές και οικογενειακές. Στον αισθηματικό τομέα τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν, αν υπάρχουν δυνατά αισθήματα θα βρεθεί ο τρόπος για συνεννόηση και αποδοχή. Στην περίπτωση που γίνουν καινούργιες γνωριμίες θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσουν σε έναρξη σταθερής σχέσης.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη τον Άρη και τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, πειθαρχία και σύνεση. Στον επαγγελματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συνεργασίες, διαπραγματεύσεις, συναλλαγές, οι σχέσεις θα πορευτούν ομαλά θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές διεκδικήσεις και επιδιώξεις.
Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα, ενδεχομένως να είναι κάπως μπερδεμένα τα συναισθήματα, η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και τελεσίδικες απαντήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here