Δίας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Δημιουργικές επαφές, επαγγελματική βελτίωση
Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, είναι μία ιδιαιτέρως θετική όψη, θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία και τις διαθέσεις. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για εποικοδομητικές συνεργασίες, ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομικές διεκπεραιώσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να βρουν και μία καινούργια πηγή εσόδων. Οι συναντήσεις και οι επαφές θα είναι ανανεωτικές, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνικοποίηση και νέες γνωριμίες.

 Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αισιοδοξία, ανάγκη για ουσιαστικές ενέργειες και για ριζικές λύσεις. Δυναμικές θα είναι οι επιδιώξεις, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυθορμητισμός, περιέργεια, αναποφασιστικότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν και να δώσουν οριστικές απαντήσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο φέρνει ορθολογισμό και αυτοπειθαρχία, σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες, στην περίπτωση που παρθούν ρίσκα θα είναι συνετά και όχι παρορμητικά.

 Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με το Δία και τον Ποσειδώνα, ίσως να υπάρξει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης. Ελλοχεύει κίνδυνος να δοθεί έκταση στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here