Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο – Τυχερά ανοίγματα, αισιοδοξία

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θα εκδηλωθεί ανάγκη για κοινωνικοποίηση, έμφαση θα δοθεί στις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις. Επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις θα έχουν θετική εξέλιξη, θα γίνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα πάρουν επαγγελματική έκταση. Οι αναποφάσιστοι χαρακτήρες προσοχή στους διχασμούς, ίσως να μην είναι σε θέση να κατασταλάξουν και να πάρουν αποφάσεις.

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθεροποίησης και της δέσμευσης, η χρονική στιγμή δεν θα είναι βοηθητική για τελικές συμφωνίες και οριστικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για φλερτ και προσεγγίσεις, στις επαφές θα υπάρξει άνεση και αυθορμητισμός.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή φέρνει άμεσα επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις φεύγουν τα εμπόδια, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφωνίες, οι συζητήσεις θα έχουν ουσιαστική κατάληξη.

 Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν ανοιχτά, να λύσουν τα επίμαχα ζητήματα, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επανασύνδεση και συμφιλίωση. Για τους ελεύθερους ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για προσεγγίσεις, οι τολμηροί χαρακτήρες θα λάβουν θετικές απαντήσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here