Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να οργανωθούν τα σχέδια και τα πλάνα. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική εξέλιξη, προνοητικότητα θα έχουν οι ενέργειες.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα είναι σε θέση να συζητήσουν για το μέλλον τους, δεν αποκλείεται να δοθούν υποσχέσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν. Τα χαρακτηριστικά θα είναι συνέπεια και ορθολογισμός, οριοθετημένος θα είναι ο ρομαντισμός, οι αποφάσεις θα στηρίζονται στη λογική.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή στρώνει το έδαφος για συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση. Οι συζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις όχι μόνο αισθηματικής φύσης αλλά και επαγγελματικής

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι γρήγορες εξιδανικεύσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις ανάμεσα στα ζευγάρια, θα πρέπει να οριοθετηθεί η καχυποψία. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν αμφισβητήσεις θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, τα συμπεράσματα καλό θα είναι να μην είναι βιαστικά.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here