Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έντονη θα είναι η διαίσθηση στα ζώδια, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός σε θέματα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα που θα πρέπει να αξιοποιηθούν με αμεσότητα, οι συνεργασίες θα κυλήσουν ομαλά, στις συμφωνίες οι όροι που θα ακουστούν θα τηρηθούν. Στον αισθηματικό τομέα άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές.

Προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αμφιβολίες, οι κτητικοί χαρακτήρες απαραίτητο θα είναι να αποφύγουν τα βιαστικά συμπεράσματα και τις σκηνές ζήλιας. Ελκυστικές θα είναι οι προσεγγίσεις, οι τολμηροί χαρακτήρες θα καταφέρουν να εκδηλωθούν και να λάβουν την ικανοποίηση που αναμένουν. 

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τον Δία και τον Κρόνο είναι μία δύσκολη όψη, φέρνει εμπόδια, ενδεχομένως οι εξελίξεις να μην δρομολογηθούν κατά το προσδοκώμενο. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στην εσωτερική σύγχυση, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις και αντιπαραθέσεις. Οι νευρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να καλλιεργήσουν την υπομονή τους, αναγκαίο θα είναι να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις, οι δυσαρεστημένοι ενδεχομένως να μην καταφέρουν να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Οι αντισυμβατικοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να εξεγερθούν και να επαναστατήσουν ωστόσο προσοχή στις σπασμωδικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές. Ανάγκη θα υπάρξει για ελευθερία κινήσεων, οι ανεξάρτητοι χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να περιοριστούν ή να οριοθετήσουν τις βλέψεις τους.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη…

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here