Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, φαντασία, ονειροπόληση, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, στις συζητήσεις και στις επαφές θα υπάρξει η δυνατότητα για συναισθηματική κατανόηση. Οι καταπιεσμένοι θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν από τις ασφυκτικές συνθήκες καταφεύγοντας σε νοητούς κόσμους, προσοχή να μη δοθεί έκταση στην φαντασίωση και παραγκωνιστεί η πραγματικότητα. 

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για επαφές, γνωριμίες, συναναστροφές, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις, οι προσεγγίσεις θα γίνουν με τρόπο διακριτικό και ευγενικό. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις, συμφιλιώσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική ανανέωση, νέες επιθυμίες και νέα οράματα θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα υπάρξει δυνατότητα να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες, δεν αποκλείεται οι επιλογές να είναι κάπως ασυνήθιστες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν στην εσωτερική τόνωση.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία και τον Ποσειδώνα θα κάνει εύκολες τις συναισθηματικές εκδηλώσεις, στις προσεγγίσεις θα υπάρξει αυθορμητισμός. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα, ωστόσο προσοχή στην υπεραισιοδοξία, τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here