Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει συναισθηματικές αναστατώσεις, θα υπάρξουν συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα, αλλάζουν οι συνθήκες, οι σχέσεις και οι δομές. Σε ψυχολογικό επίπεδο ίσως κάποιες απώλειες ή κάποιες αποκαλύψεις να προκαλέσουν σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές, απαραίτητο θα είναι να ισορροπηθεί η σκέψη για να μη γίνουν λάθη και υπερβολές. Η εσωτερική ενδοσκόπηση θα βοηθήσει να βρεθούν λύσεις, αναγκαίο θα είναι να ξεκαθαριστούν οι επιθυμίες και οι βλέψεις.

Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για μία νέα αρχή τόσο σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, αλλάζουν οι βάσεις και οι δομές. Σε θέματα οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διεκδικήσεις και επιδιώξεις, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμένες ενέργειες και όχι παρορμητικές ή σπασμωδικές κινήσεις.

Ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση αρχικά μέχρι τις 23 Μαΐου, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επικοινωνία, για συζητήσεις, συναντήσεις και συναναστροφές. Οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει η δυνατότητα να διευρυνθούν οι κύκλοι, οι συναναστροφές θα έχουν την προοπτική να πάρουν και επαγγελματική όψη. Ευνοούνται επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις, οι γνωριμίες θα είναι ουσιαστικές θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της καριέρας.

Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης και της αποφασιστικότητας, θα χρειαστεί χρόνος για να θεμελιωθούν οι σχέσεις και να υπάρξει μία σταθερή κατάληξη. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία θα βοηθήσει στη συναισθηματική σταθεροποίηση, τα χαρακτηριστικά θα είναι ωριμότητα, συνειδητοποίηση, γενναιοδωρία, δοτικότητα. Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν με σταθερότητα, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και δημιουργικές.

 
 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here