Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ουρανό, είναι μία δύσκολη όψη που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αντιθέσεις στα ζώδια ανάλογα και με τον ωροσκόπο. Για τους αντιδραστικούς χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν και να κινηθούν με συγκατάβαση, οι επαναστατικές συμπεριφορές ενδεχομένως να εκδηλωθούν με τρόπο σπασμωδικό.

Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να εμφανιστούν εμπόδια, στην περίπτωση που υπάρξουν αλλαγές απαραίτητο θα είναι οι διαθέσεις να είναι συγκαταβατικές, οι αντιπαραθέσεις και οι ρήξεις θα δημιουργήσουν αρνητικές καταστάσεις που θα είναι δύσκολο στην πορεία να διορθωθούν. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανατρεπτικές αλλαγές, ίσως κάποιοι να δυσανασχετήσουν, για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση. 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική ισορροπία και συναισθηματική ασφάλεια. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει δυνατότητα να προχωρήσουν οι επαφές και να δοθεί μία πιο δεσμευτική εξέλιξη, ωστόσο για να είναι το αποτέλεσμα θετικό θα πρέπει να αποφευχθεί η πίεση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη φέρνει αυτοπεποίθηση δυναμισμό και ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες θα υπάρξει η δυνατότητα οι επαφές να καταλήξουν σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Νέες ιδέες θα κάνουν την εμφάνισή τους, σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, έντονος θα είναι ενθουσιασμός, θα υπάρξει διάθεση για προσεγγίσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη…

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here