Για όσο η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, συγκροτημένη θα είναι η σκέψη και διστακτικότητα θα υπάρξει στα αβέβαια ρίσκα επαγγελματικής φύσης. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ζητήματα οικονομικά, ενώ στον αισθηματικό τομέα οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν ομαλά και να καταλήξουν σε έναρξη σταθερής σχέσης. Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα με αποτέλεσμα να ενισχύεται η διαίσθηση και το ένστικτο είναι σωστός οδηγός.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η μέρα σε αποπροσανατολίζει! Δεν αποκλείεται να έχεις υψηλές προσδοκίες για πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να μην προβείς σε σημαντικές συμφωνίες ή συναλλαγές που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σου δώσουν λανθασμένη εικόνα της οποίας κατάσταση σε ενδιαφέρει, για αυτό φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου καθώς τα λεγόμενα και οι υποσχέσεις δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση και αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται άκρως επικοινωνιακή όμως δεν έχεις ευθυκρισία για να διακρίνεις πιθανά χαρακτηριστικά που δεν θα σου ταιριάζουν.

Διαβάστε ΕΔΩ τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here