Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό είναι μία θετική όψη, φέρνει εσωτερική τόνωση και αισιοδοξία, θα εκδηλωθεί ανάγκη για ριζική αλλαγή. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να διαφοροποιηθούν τα αρνητικά δεδομένα, τα συμβάντα θα βγάλουν τις υποθέσεις και τις σχέσεις από τη στασιμότητα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση και η υπεραισιοδοξία να οδηγήσουν σε ενέργειες βιαστικές. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, καλό θα είναι στα νέα εγχειρήματα να δοθεί χρόνος. Σε ένα γενικό επίπεδο προσοχή σε συναλλαγές που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, δεν θα πρέπει να μπουν σε κίνδυνο οι αποταμιεύσεις και τα ήδη κεκτημένα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα, τη μελλοντική εξέλιξη, τις εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες, δεν αποκλείεται να ανοίξουν καινούργιες πόρτες ή να ακουστούν προτάσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε βελτίωση και άνοδο.

Προσοχή στο άγχος και στην έντονη εσωτερική ανησυχία, δεν είναι ανάγκη να φορτωθεί το εργασιακό πρόγραμμα, τα τρέχοντα θα τακτοποιηθούν αρκεί οι ενέργειες να είναι μεθοδικές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για υποσχέσεις και γενικότερα για ενέργειες που έχουν να κάνουν με τη δέσμευση και την μελλοντική εξέλιξη.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here