Είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς – Συναισθηματική ένταση, ευαισθητοποίηση

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, ευκολία θα υπάρξει στην εκδήλωση των συναισθημάτων, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, ευστροφία, δοτικότητα, συμπαράσταση. Έκταση θα έχει η φαντασία, άτομα καλλιτεχνικής φύσης θα εμπνευστούν, θα δημιουργήσουν, θα δώσουν μία νέα διάσταση στο πνεύμα και στη σκέψη τους.

Στις συζητήσεις προσωπικές και επαγγελματικές θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή και συνεννόηση, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για συμφωνίες. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, η συγκαταβατική διάθεση σε συνδυασμό με τη συναισθηματική πραότητα θα ανοίξουν τον δρόμο για συμφιλίωση και επανασύνδεση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευαισθητοποίηση, συμπόνια, φαντασία, ονειροπόληση. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για συναισθηματική γαλήνη και ισορροπία, οι σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν ομαλά, οι συζητήσεις θα δώσουν μία δημιουργική ώθηση στις επαφές. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συμφιλίωση και επανασύνδεση, τα χωρισμένα ή τσακωμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν πάνω σε μια νέα βάση δεδομένων.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ερμή προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις, στις συζητήσεις τα λόγια θα πρέπει να είναι μετρημένα, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει τυχερά ανοίγματα, θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά τις προηγούμενες μέρες.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here