Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και στα ζώδια – ανάλογα και με τον ωροσκόπο – θα εκδηλωθεί ανάγκη για άμεση επικοινωνία, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συναντήσεις, επαφές, κοινωνικές και οικογενειακές συναναστροφές. Στις συζητήσεις το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, στις περιπτώσεις που κατά τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν προβλήματα και διαφωνίες τώρα φεύγει ο εγωισμός, θα υπάρξει συναισθηματική κατανόηση και συνεννόηση.

Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα ακουστούν φιλοφρονήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι θερμές και οικείες. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για συντροφικότητα, θερμές εκδηλώσεις θα υπάρξουν ανάμεσα στα ζευγάρια, δεν αποκλείεται να ακουστούν ουσιαστικές εξομολογήσεις που θα βοηθήσουν στη συναισθηματική τόνωση. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, θα υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο είναι μία θετική όψη, φέρνει αισιοδοξία και ψυχολογική τόνωση, ευχάριστα συμβάντα θα βοηθήσουν να φύγει η εσωτερική ένταση. Θετικές και συγκαταβατικές θα είναι οι συμπεριφορές, θα υπάρξει ενθουσιασμός που θα βοηθήσει στο να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα καταφέρουν να τονώσουν την ψυχολογία τους, θα προκύψουν επαφές που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο, φεύγει η αμφιβολία.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία φέρνει θετικά ανοίγματα σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, οι συνεργασίες θα εξελιχθούν ομαλά θα υπάρξει διάθεση για συνεργασία και για δημιουργικό αποτέλεσμα. Οι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν καινούργια εργασία, τυχερά συμβάντα θα δημιουργήσουν μία καινούργια προοπτική. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα είναι λογικά, σε ένα γενικό επίπεδο οι βλέψεις θα είναι προσγειωμένες και θα στοχεύουν στη σταθερότητα. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here