Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο γιατί είναι μία δύσκολη όψη που δεν θα λείψουν οι διχασμοί, θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι ένταση, ανησυχία, αναποφασιστικότητα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ριψοκίνδυνα άλματα και για βιαστικές ενέργειες, ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις, θα χρειαστεί καλλιεργημένη υπομονή. Στις συζητήσεις προσοχή στην επιθετικότητα στην ισχυρογνωμοσύνη και στην αντίδραση, ίσως να υπάρξει αδιαλλαξία, δύσκολη θα είναι η συνεννόηση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συναναστροφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης απαραίτητη θα είναι η οργάνωση και ο συντονισμός, οι ενέργειες δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει το άνοιγμα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι οικείες αυθόρμητες και απελευθερωμένες. Οι κοινωνικές επαφές με ευκολία θα περάσουν σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της σταθερότητας και της δέσμευσης.

 
Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα φέρνει ευχάριστα αποκαλυπτικά συμβάντα, φεύγουν οι αμφισβητήσεις και οι αμφιβολίες. Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία θα υπάρξει διάθεση για πείσματα ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here