Είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο – Ανάγκη για ξεκούραση και εσωτερική ηρεμία

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Ταύρο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο πώς μπορούν να σταθεροποιηθούν οι συνθήκες και οι σχέσεις, θα εκδηλωθεί ανάγκη για εσωτερική ηρεμία, για εξασφάλιση και για κατοχύρωση. Στον επαγγελματικό τομέα διστακτικότητα θα υπάρξει στην ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος για να γίνουν τα βήματα.

Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για συναλλαγές, οικονομικές δοσοληψίες και αγοραπωλησίες, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να αποκτήσουν υλικά αγαθά που από καιρό έχουν κατά νου. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ήρεμα και ευχάριστα, για τους ελεύθερους ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο τα βήματα θα είναι διστακτικά.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη τον Άρη και τον Κρόνο ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για προσεγγίσεις, διαπραγματεύσεις, οικονομικές συμφωνίες, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή. Στον αισθηματικό τομέα θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθεροποίηση, έμφαση θα δοθεί στα αισθήματα εμπιστοσύνης, αγάπης και συντροφικότητας.

 Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αποκαλυπτικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν άγχος ανασφάλεια ίσως και πανικό. Δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αμφιβολία, στην καχυποψία, στην εμμονή, για να διατηρηθεί η ισορροπία στις σχέσεις και στις επαφές θα πρέπει να αποφευχθεί η υπερβολή και η έντονη ανησυχία.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here