Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί στα ζώδια αντιδραστικές διαθέσεις και ξαφνικά συμβάντα

Ο Δίας που βρίσκεται στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία όψη που θα φέρει ανατρεπτικά γεγονότα, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις στα ζώδια. Στον επαγγελματικό τομέα ενδεχομένως να αλλάξουν ξαφνικά οι συνθήκες, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να αποδεχτούν και να προσαρμοστούν.

Οι αντιδραστικοί θα πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους, αν η στάση τους είναι απότομη και δεν υπάρχει αυτοσυγκράτηση θα δημιουργηθούν ρήξεις και έντονες αντιπαραθέσεις. Η αλλαγή των δεδομένων ενδεχομένως να φέρει περιορισμούς και εσωτερική ένταση, για να μπορέσει να υπάρξει ισορροπία ίσως χρειαστεί να γίνει ένα είδος συμβιβασμού. Θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη και στην άνοδο ωστόσο για να υπάρξει ένα θετικό αποτέλεσμα απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση.

Η Σελήνη από τους Ιχθείς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι μία όψη που θα βοηθήσει να υπάρξει συγκέντρωση υπευθυνότητα και αυτοπεποίθηση. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά στην περίπτωση που τις προηγούμενες μέρες έγιναν λάθη θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν και να δοθεί μία θετική εξέλιξη.

Το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό θα δημιουργήσει την ανάγκη για διεκδικήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αποφασιστικές, τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός και αυτοπεποίθηση. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ανάληψη πρωτοβουλιών ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για νέα εγχειρήματα.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο ώριμη θα κάνει τη σκέψη, θα υπάρξει δυνατότητα να σταθεροποιηθούν οι συνεργασίες και οι σχέσεις επαγγελματικές και κοινωνικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει αισιοδοξία και ανάγκη για συλλογική δράση. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here