Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού και θα υπάρξει ανάγκη για ισορροπία, ισότητα, δικαιοσύνη, αμοιβαιότητα. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις προσωπικές σχέσεις αισθηματικές, οικογενειακές, αλλά και επαγγελματικές, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί εσωτερική ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα. Δυσκολία θα υπάρξει στη λήψη αποφάσεων, οι χαρακτήρες που εύκολα διχάζονται προσοχή να μη δώσουν έκταση τις αμφιβολίες, απαραίτητο θα είναι να καταφέρουν να συνειδητοποιήσουν και να κατασταλάξουν.

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση, θα υπάρξει δυνατότητα να ανανεωθούν οι σχέσεις, να δοθούν λύσεις σε επίμαχα ζητήματα. Η συγκαταβατική διάθεση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας θα δώσει την ώθηση να ομαλοποιηθούν οι επαφές.

Η Πανσέληνος στο Ζυγό επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Συντόνισε τις ενέργειές σας, κινηθείτε οργανωμένα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε, να βγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις και να δώσετε μία πιο δημιουργική ώθηση στις σχέσεις. Στον επαγγελματικό τομέα μείνετε συγκεντρωμένοι στις βλέψεις σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν ώθηση στις συνεργασίες και στις συναλλαγές.

Στον αισθηματικό τομέα οι ελεύθεροι προσεγγίστε, ανοιχτείτε συναισθηματικά θα λάβετε θετικές απαντήσεις, θα υπάρξουν ανανεωτικά συμβάντα που θα σας ενθουσιάσουν. Όσοι διατηρείτε σχέση δείξτε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τα αισθήματα.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here