Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο – Πειθαρχία, εσωτερική ισορροπία

 Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός κόσμος, οι αντιδράσεις θα είναι σκεπτόμενες και ήρεμες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις, τα οργανωμένα πλάνα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν και σε πρακτικό επίπεδο.

Βελτιώνονται οι σχέσεις και οι επαφές όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό, σε θέματα εργασιακής φύσης οι συνεργασίες και οι συναδελφικές επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να καταλήξουν σε ένα αποδοτικό αποτέλεσμα. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα που δημιουργούν άγχος και ανασφάλειες.

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο θα εκδηλωθεί ανάγκη για οργάνωση, τάξη, πρόγραμμα, οι απότομες αλλαγές δεν θα είναι επιθυμητές, σε οτιδήποτε είναι ξαφνικό και απρόσμενο θα υπάρξει δυσκολία στην προσαρμογή. Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες επαγγελματικές και οικονομικές.

 Προσοχή στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη ενδεχομένως τα συναισθήματα να είναι κάπως μπερδεμένα, οι παθιασμένοι χαρακτήρες προσοχή να μην υποπέσουν σε λάθη και υπερβολές. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα βοηθήσει στην τόνωση της αισιοδοξίας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, δεν αποκλείεται οι εκδηλώσεις και οι προσεγγίσεις να είναι κάπως ασυνήθιστες ή ιδιαιτέρως τολμηρές. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here