Είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο – Ανάγκη για τακτοποίηση και οργάνωση

Ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία όψη που θα ενισχύσει τη διαίσθηση, έκταση θα έχει η πνευματικότητα, κάποιοι θα είναι σε θέση να ψυχολογήσουν σωστά τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις. Αρκετά έντονη θα είναι η ανάγκη για ονειροπόληση και απεγκλωβισμό από την πραγματικότητα, καλό θα είναι να μη δοθεί έκταση στη φαντασίωση.

Τα χαρακτηριστικά θα είναι συμπόνια, κατανόηση, ευαισθησία, στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για αποδοχή, όσοι χρειαστούν τη βοήθεια και τη συμπαράσταση τρίτων θα έχουν την προοπτική να λάβουν την συναισθηματική υποστήριξη που αναζητούν. Ομαλοποιούνται οι σχέσεις, ευκολία θα υπάρξει στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για οργάνωση, τάξη, τακτοποίηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να μπουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί σε ένα πρόγραμμα διεκπεραίωσης, θα υπάρξει συντονισμός και οργάνωση.

 Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, στις συζητήσεις θα γίνουν ξεκαθαρίσματα. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφιλίωση, τα χωρισμένα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να επανασυνδεθούν. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη και τον Κρόνο, η έλλειψη αυτοπειθαρχίας ενδεχομένως να ανοίξει πεδίο ρήξεων και αντιπαραθέσεων.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here