Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, και οι συναντήσεις και οι επαφές που θα προκύψουν θα βοηθήσουν να τονωθεί η ψυχολογία. Μάλιστα, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών για όλα τα ζώδια ανάλογα τον ωροσκόπο. Θα υπάρξει δυνατότητα για νέα αρχή είτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική εξέλιξη, είτε με τις προσωπικές σχέσεις. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, στον αισθηματικό τομέα οι απογοητευμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν τα παλιά και να προχωρήσουν μπροστά με αισιόδοξη διάθεση, παρά το lockdown.

Για τους ελεύθερους θα υπάρξει το άνοιγμα να προχωρήσουν σε καινούργια σχέση, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι ανανεωτικές θα φέρουν αισιοδοξία και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Έκταση θα δοθεί στην πνευματικότητα, πρωτότυπες ιδέες θα ακουστούν, οι επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να οδηγήσουν σε σταδιακή άνοδο.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία είναι μία όψη που θα φέρει δημιουργικά ανοίγματα σε θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Οι συμφωνίες θα έχουν τη δυνατότητα να τηρηθούν και να δώσουν μία θετική κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να ισορροπήσουν συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να ανοιχτούν συζητήσεις περί δέσμευσης ή περί μελλοντικής εξέλιξης.

Οι ευαίσθητοι και ευάλωτοι χαρακτήρες προσοχή στον έντονο συναισθηματισμό, ίσως να υπάρξουν υπερβολές, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί το συναίσθημα με τη λογική. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για μία νέα αρχή θα υπάρξει η δυνατότητα να διορθωθούν λάθη που έγιναν κατά την προηγούμενη περίοδο, δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρουν την απόφαση να επανασυνδεθούν.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη

στο ourlife.gr


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here