Τα ζώδια σήμερα 10 Μαΐου: Ερμής στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία – Επικοινωνιακές δυσκολίες

Ερμής στους Διδύμους σε ανάδρομη πορεία – Επικοινωνιακές δυσκολίες

Ο Ερμής στους Διδύμους γυρίζει σε αναδρομή πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 23 Μαΐου, ελλοχεύει κίνδυνος για παρεξηγήσεις, ασυνεννοησία, ακυρώσεις και αναβολές. Θα υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, ωστόσο αν καταβληθεί προσπάθεια για κατανόηση, τότε θα είναι εφικτή η συνεννόηση.

Στις συζητήσεις οι απόψεις θα πρέπει να είναι σταθερές, τα λόγια θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα και να έχουν σαφήνεια, οι μπερδεμένες κουβέντες θα οδηγήσουν σε παρερμηνείες που δεν θα είναι βοηθητικές για να υπάρξει θετική κατάληξη. Η χρονική περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις και υποσχέσεις, απαραίτητο θα είναι να δοθεί χρόνος στα γεγονότα και να αποφευχθεί η ανυπομονησία. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα, θα πρέπει να ξανά συζητηθούν οι παλιές αρνητικές ιστορίες επάνω σε μία νέα πλέον βάση.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, οι εκκρεμότητες θα δημιουργήσουν άγχος, προσοχή στην εσωτερική πίεση και στις ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να οργανωθούν τα πλάνα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα αισθηματικά, οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετική κατάληξη. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, γενικότερα με την διατροφή και την τόνωση

Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή, ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Στη μνήμη θα επανέλθουν παρελθοντικά άλυτα ζητήματα, θα υπάρξει αδυναμία στη λήψη αποφάσεων.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here