Η επόμενη γενιά μικρών φορτηγών

Η Nissan αποκάλυψε πρόσφατα τα σχέδια της για την επόμενη γενιά μικρών φορτηγών στην Ευρώπη. Αξιοποιώντας περαιτέρω τις συνέργειες της Συμμαχίας, η μελλοντική σειρά μικρών φορτηγών της μάρκας θα κατασκευάζεται στο Maubeuge της Γαλλίας .

Παρόλο που οι αναλυτικές πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων προϊόντων, η Ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε ότι, η γκάμα θα περιλαμβάνει επιλογές τόσο αμιγώς ηλεκτρικών μικρών φορτηγών, όσο και με κινητήρα εσωτερικής καύσης, καθώς και εκδόσεις επαγγελματικών μεταφοράς φορτίων και προσώπων, με διάφορους συνδυασμούς μεγεθών.

Η κατασκευή της επόμενης γενιάς μικρών φορτηγών Nissan στο εργοστάσιο του Maubeuge σημαίνει ότι στο μέλλον, όλα τα φορτηγά της μάρκας για την Ευρώπη, θα κατασκευάζονται στη Γαλλία. Το νέας γενιάς ηλεκτρικό φορτηγό θα συνεχίσει την επιτυχία του e-NV200, το οποίο ήταν το πρώτο ηλεκτρικό εμπορικό όχημα μαζικής παραγωγής, όταν κυκλοφόρησε το 2014 που προσφέρει κινητικότητα μηδενικών εκπομπών για αστικές διανομές, ενώ μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους σε μια επιχείρηση ως προς το κόστος χρήσης (καύσιμα, συντήρηση κ.α.), αλλά και μέσω των πλεονεκτημάτων της κυκλοφορίας του σε ελεγχόμενες ζώνες κυκλοφορίας στις πόλεις.

Στην Ελλάδα, το e-NV200, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των 40kWh, είναι διαθέσιμο με το επιδοτούμενο πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά” με λιανική τιμή που ξεκινά από τις 31.076 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 36.490 ευρώ). Αντίστοιχα, στην 7θέσια επιβατική έκδοση του e-Evalia, διατίθεται, μέσω της σχετικής επιδότησης, με λιανική τιμή εκκίνησης στις 31.682 ευρώ (έναντι αρχικής τιμής 37.180 ευρώ).

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Nissan

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here