Το Survivor πέρα από τις έντονες συγκινήσεις, τους σκληρούς στίβους μάχης και του μεγάλους καυγάδες έχει να προσφέρει και άφθονο γέλιο.

Αυτό μάς υπενθύμισαν οι παίκτες και ο Λιανός στο παιχνίδι των ερωτήσεων της Τρίτης. Κύριοι πρωταγωνιστές ο Κ. Εμμανουήλ, και ο συνήθης ύποπτος Γ. Κατσαούνης.

Αρχικά ο Εμμανουήλ, δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο και για να προσπεράσει το εμπόδιο της λέξης ανάγλυφος που του ύψωσε ο Γιώργος Λιανός, επιστράτευσε νέες μεθόδους για να κατατοπήσει τον συμπαίκτη του Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια, ο Θεσσαλός με την μνημειώδη πορεία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ περιγραφών, που έκανε ακόμα και τον συμπαίκτη του να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Αξέχαστη θα μείνει και η αντίδραση της Βρισηίδας όταν συνειδητοποίησε ότι η λέξη που έψαχνε ήταν η ίντσα και εκείνη περιέγραφε το ίνστα.

Ο Κατσαούνης και ο Στάθης επέστρεψαν, αυτή τη φορά με αντίστροφους ρόλους. Η κατάσταση δυσκόλεψε όταν ο Στάθης για να περιγράψει τη λέξη δημοφιλής, έφερε για παράδειγμα τον Σπύρο Μαρτίκα!

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here