Νέο κόλπο φαίνεται να έχει βρει ο παίκτης των Μπλε για να επηρεάσει την ψυχολογία των αντιπάλων του, στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταφέρνει πάντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο, και να εξοργίζει όσους βρίσκονται γύρω του. Αυτή τη φορά τα κατάφερε φωνάζοντας με ένταση ότι… βαριέται! Αυτό φαινομενικά δεν αποτελεί ιδιαίτερη ύβρη ή προσβολή προς τους αντιπάλους του. Ωστόσο οι Κόκκινοι πιθανότατα το εξέλαβαν όπως και ο ίδιος ο Εμμανουήλ ήθελε να το εκλάβουν, και αντέδρασαν έντονα.

Μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη των Μπλε, οι Σταυρούλα ζήτησε τα ρέστα από τον Εμμανουήλ καθώς φώναξε το ίδιο «βαριέμαι», όταν εκείνη έπαιζε.

Ο παίκτης των Μπλε, αφού αρχικά καμάρωνε για το επίτευγμά του, να αποσυγκεντρώσει τους Κόκκινους, στην συνέχεια έσπευσε να αποκαταστήσει τη σχέση του με την θιγμένη από τη συμπεριφορά του Σταυρούλα.

Πάντως η στάση του αυτή δεν έχει επηρεάσει μόνο τους αντιπάλους του, καθώς και ο συμπαίκτης του Σπύρος Μαρτίκας, εμφανίστηκε πρόθυμος να του κλείσει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here