Οι Διάσημοι κατάφεραν σχετικά εύκολα να επικρατήσουν και να κερδίσουν ακόμη ένα έπαθλο φαγητού στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, συνεχίζοντας το σερί νικών τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Άνδρες – γυναίκες των Μπλε, ηττήθηκαν από τους Κόκκινους και θα πρέπει να βρουν τι πήγε λάθος προτού χάσουν και τις ασυλίες και αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν ακόμα ένα συμπαίκτη τους.

Το παιχνίδι ωστόσο σημαδεύτηκε και από τον μεγάλο καυγά ανάμεσα σε Τάκη και Κατσαούνη. Ο μισθοφόρος θεώρησε ότι αδικήθηκε κατά την εξέλιξη του αγώνα του και ζήτησε από τον Λιανό να επαναληφθεί. Στον τσακατσούκα δεν άρεσε κάτι τέτοιο και απάντησε σε έντονο ύφος στον παίκτη των Μπλε, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα με τρόπο προσβλητικό.

Ο Κατσαούνης πάντως φαίνεται να τα είχε μαζεμένα από ώρα στον Τάκη, καθώς ο μισθοφόρος είχε εμπλακεί σε διάφορα περιστατικά κατά τη διάρκεια του ίδιου αγώνα, δείχνοντας αντιαθλητική συμπεριφορά. Γι’ αυτό ο αψύς Θεσσαλός επανέλαβε αρκετές φορές ότι δεν παίρνει πίσω την βρισιά που ξεστόμισε για τον Τάκη και δεν ζήτησε συγγνώμη.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here