Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και όπως έχει ξανασυμβεί τον αντικατέστησε στα καθήκοντά του ο Ατζούν. Ο Τούρκος παρουσιαστής του Survivor όμως δεν θα μπορούσε να βρεθεί με τους παίκτες και να τους δώσει ως έπαθλο ένα απλό έπαθλο π.χ. φακές. Όπως αναμένονταν, και πολλοί παίκτες είχαν καταλάβει από πριν, το έπαθλο ήταν το καλύτερο που έχει δοθεί μέχρι στιγμής, μια βόλτα στο Μαϊάμι.  

Οι Μπλε βρίσκονταν αρκετοί ώρα μπροστά στο σκορ όμως κάπου κόλλησαν. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ανακάμψουν και το ματς πήγε στο flag rce. Εκεί η Σταυρούλα στάθηκε πιο τυχερή από τον Άρη και κατάφερε να στείλει την ομάδα της στο Μαϊάμι.

Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους με τους Κόκκινους να φωνάζουν εκστασιασμένοι, ενώ η Βρισηίδα έκλαιγε στην αγκαλιά του Σπύρου Μαρτίκα. Οι Διάσημοι έπρεπε παράλληλα να συσκεφθούν και να αποφασίσουν ποιον από τους Μπλε θα πάρουν μαζί στο Μαϊάμι, όπως τους ανακοίνωσε ο Ατζούν πριν μπουν στο Flag race.

Τελικά, ο τυχερός Μπλε που επέλεξαν οι Κόκκινοι ήταν ο Άρης, ενώ εκείνος όταν έπρεπε να διαλέξει έναν ακόμη μαχητή, είπε τον Τάλα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here