Έφτασε πάλι αυτή η ωραία στιγμή που ο Γίωργος Λιανός δίνει στη δημοσιότητα την πραγματική κατάταξη δυναμικότητας των παικτών των δύο ομάδων στο Survivor και αφήνει μετέωρα τα επιχειρήματα πολλών που ισχυρίζονται ότι ψηφίζουν αγωνιστικά, ενώ κάθε άλλο συμβαίνει. Τις προηγούμενες φορές, οι παίκτες αμέσως μετά την ανάγνωση των αποτελεσμάτων, προσήλθαν στην κάλπη και έβγαλαν ως υποψηφίους τους παίκτες που βρίσκονταν στον πάτο της κατάταξης. Συνέβη κάτι τέτοιο αυτή τη φορά;

Ο Γιώργος Λιανός αρχικά ανέγνωσε την κατάταξη και τα ποσοστά επιτυχιών της Κόκκινης ομάδας. Εκεί η Σταυρούλα βρίσκονταν στην κορυφή με σημαντική διαφορά από τη δεύτερη Ασημίνα. Η Ναυσικά, που πριν από λίγο καιρό είχε κατηγορηθεί από τον Μαρτίκα ότι παρότι είναι η χειρότερη παίκτρια της ομάδας της συνεχίζει να διεκδικεί ατομικές ασυλίες, αυτή τη φορά βρίσκονταν στην προ τελευταία θέση, ενώ για ακόμα μια εβδομάδα φορά το κολιέ. Τελευταίος ήταν παίκτης για τον οποίο κόπτονταν τόσο η Ναυσικά όσο και ο κουμπάρος Σοϊλέδης, Απόστολος, όταν είχε προκύψει ως υποψήφιος από την κάλπη. Ο μόνος που έσπευσε να διευκρινίσει ότι δεν θα λάβει υπόψη μόνο το αγωνιστικό κριτήριο προκειμένου να μην εκτεθεί στη συνέχεια, ήταν ο Στάθης.

Παρότι οι Κόκκινοι είχαν πολύ πρόσφατη την κατάταξη δυναμικότητας, προσήλθαν στην κάλπη και ψήφισαν τον Γ. Κατσαούνη και την Τζο, ενώ ο ουραγός Απόστολος δεν έλαβε ούτε μια ψήφο.

Από την άλλη στους Μαχητές, δεδομένου του τραυματισμού του Άρη, ο ποδοσφαιριστής εκτοπίστηκε στη δεύτερη θέση από τον ανώτερο αγωνιστικά Ταλάντσεφ. Ο Τάλα ανέβηκε αισθητά από την τελευταία μέτρηση και αυτό είναι εμφανές. Ουραγός για τους Μπλε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος όμως μόλις είχε κάνει το απόλυτο στον αγώνα ασυλίας με 2/2 νίκες, και οι άχρωμοι αριθμοί δεν του λέγαν τίποτα. Όπως είπε αυτό που είδαμε ήταν μόνο η αρχή, ενώ επανέλαβε ότι οι τραυματισμοί του δεν τον αφήνουν να αποδώσει τα μέγιστα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here