Το Survivor διατήρησε την κορυφή για έναν ακόμα μήνα με ποσοστό τηλεθέασης 22,8% στο γενικό σύνολο του κοινού και 21,5% στο δυναμικό κοινό. Δυναμικό ήταν και το ξεκίνημα για τον Μάιο αφού την Πρωτομαγιά, 1.030.594 τηλεθεατές παρακολούθησαν την διεκδίκηση της πρώτης ασυλίας, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 25,3% στο γενικό σύνολο και 23,7% στο δυναμικό κοινό. 

Το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία και το συμβούλιο που ακολούθησε, ολοκλήρωσε την εικόνα των υποψηφίων της εβδομάδας με τους Τάκη Καραγκούνια, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σοφιάνα Αβραμάκη να βρίσκονται ένα βήμα πριν την έξοδό τους από το παιχνίδι. 

Ο Άρης Σοϊλεδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ δέχθηκαν ποινή για την παραβίαση ενός από τους βασικούς κανονισμούς του παιχνιδιού, κάτι που σχολίασε ο Τάκης λέγοντας πως η αλήθεια έλαμψε. Η κόντρα, όμως, μεταξύ Τάκη και Άρη δεν έχει λήξει. 

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, ο Μισθοφόρος ισχυρίζεται ξανά πως ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είχε μία στάση εντελώς διαφορετική από αυτή που παρακολουθήσαμε στο συμβούλιο. Τι πραγματικά ειπώθηκε μεταξύ τους; Γιατί οι τόνοι ανέβηκαν ξανά; 

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας; Ποιοι παίκτες θα έρθουν πιο κοντά με τα δικά τους πρόσωπα;  

Δείτε το τρέιλερ:

#SurvivorGR
Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςLoading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here