Το γυμναστήριο μπορεί να γίνει ένα πολύ αφιλόξενο μέρος. Ας αφήσουμε για λίγο τη νοσταλγία της προπανδημικής fitness ζωής (πάντα θέλουμε ό,τι δεν μπορούμε να έχουμε) και ας θυμηθούμε πόσο ανυπεράσπιστοι νιώθαμε με τα βαράκια στο χέρι και τις στάμπες ιδρώτα κάτω από τις μασχάλες. Ή εκείνες τις φορές που δεν είχαμε ιδέα πώς ακριβώς χρησιμοποιείται ένα όργανο και νιώθαμε πως ξαφνικά όλοι οι παρευρισκόμενοι σε αυτό το αθλητικό venue σταματούσαν ό,τι έκαναν και κάρφωναν τα μάτια τους πάνω μας, γελώντας υστερικά, σαν villain παλιάς ελληνικής ταινίας. Ναι, το γυμναστήριο μπορεί να μεταμορφωθεί σε κόλαση με την ταχύτητα ενός σετ. Όσο εμείς μόλις νιώσαμε πως δεν μας λείπει και τόσο πολύ τελικά, οι gay συνάνθρωποί μας φαίνεται να έχουν βρει έναν τρόπο να βγάλουν αυτή την άβολη διάσταση από το concept γυμναστήριο: το Grindr. Ναι, το dating app.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού GQ, δεν είναι λίγοι οι χρήστες της πλατφόρμας γνωριμιών, οι οποίοι φτιάχνουν προφίλ σε αυτή μόνο και μόνο για να βρουν ένα gym buddy, έναν τύπο με τον οποίο απλώς να γυμνάζονται μαζί. Ανάμεσά τους και στρέιτ άντρες -κάποιοι μόνο “στα χαρτιά”. Οι λόγοι ποικίλλουν, συμπεριλαμβάνοντας και κάποιες σκληρές αλήθειες για το κατά πόσο μπορούμε να υπερηφανευόμαστε σαν κοινωνία για την άνεση με την οποία μπορούν να κυκλοφορούν τα γκέι άτομα εκτός ντουλάπας. Αυτό γιατί ένας από τους λόγους που το Grindr τελεί χρέη φόρουμ για φίλους με γυμναστικά benefits, είναι το γεγονός πως ένας στρέιτ άντρας δύσκολα θα γινόταν gym buddy ενός γκέι άντρα, μιας και θα νόμιζε συνεχώς πως ο γκέι άντρας προσπαθεί να τον φλερτάρει.

Στους λόγους για τους οποίους δεν αποκλείεται ένας χρήστης του Grindr να δεχτεί πρόταση για «ραντεβού στο γυμναστήριο», συμπεριλαμβάνονται, βέβαια, και οι αμιγώς ερωτικοί. Το πού νιώθει κανείς ο πιο ερωτικός εαυτός του είναι ένα ζήτημα καθαρά υποκειμενικό. Κάπως έτσι, πολλοί νιώθουν πως το ντους του γυμναστηρίου μπορεί να γίνει το ιδανικό μέρος για έναν γρήγορο οργασμό, πακέτο με τις ενδορφίνες της εκγύμνασης. Και αν η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό κάποιου είναι «πώς γίνεται να νιώθει κανείς ερωτικός, όταν είναι ιδρωμένος, πιασμένος και με χάλια μαλλιά», να υπενθυμίσουμε πως το 2021, οι άνθρωποι είναι όμορφοι -ή τέλος πάντων μπορούν να είναι όμορφοι- και στο γυμναστήριο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα dry shampoo στην τσάντα, μια πετσέτα και ένα έξτρα t-shirt.


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here