Παραδόθηκαν τα πρώτα 10 αγωνιστικά

Το ADAC Opel e-Rally Cup είναι έτοιμο για την πρώτη του σεζόν. Τα πρώτα δέκα αυτοκίνητα Opel Corsa-e Rally έχουν ήδη παραδοθεί στους πελάτες. Στο Κέντρο Δοκιμών στο Dudenhofen, οι αγωνιστικές ομάδες παρέλαβαν όχι μόνο το όχημα αλλά και τον εξοπλισμό τους, μαζί με τις κομψές τέντες φιλοξενίας των ομάδων και τις αγωνιστικές φόρμες για οδηγούς και συνοδηγούς.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των οχημάτων, οι ομάδες ενημερώθηκαν διεξοδικά σχετικά με τη νέα ηλεκτρική τεχνολογία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν εκτεταμένες δοκιμές λειτουργικότητας με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των 136 ίππων. Επιπλέον, οι πελάτες μπόρεσαν να διαπιστώσουν τις υψηλές δυνατότητες του Corsa-e φιλοξενούμενοι δίπλα στον θρύλο της μάρκας, Volker Strycek, στην πίστα αξιολόγησης της αντοχής των οχημάτων που βρίσκεται στο κέντρο δοκιμών της εταιρείας.

Μετά την ακύρωση του ADAC Actronics Rally Sulingen εξαιτίας της πανδημίας, η έναρξη της σεζόν του ADAC Opel e-Rally Cup θα πραγματοποιηθεί τώρα στις 11 & 12 Ιουνίου στο ADAC Rally Stemweder Berg. Κατά την προετοιμασία, οι ομάδες του ADAC Opel e-Rally Cup θα λάβουν μέρος νωρίτερα σε μια δοκιμή προκειμένου να εξοικειωθούν με το όχημα και την υποδομή φόρτισης. Επιπλέον, οι ομάδες θα εκπαιδευτούν στη φόρτιση υψηλής τάσης, διαδικασία που θα διεξαχθεί και θα πιστοποιηθεί από τον TÜV Thüringen.

Ομάδες από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία έχουν δηλώσει συμμετοχή στο θεσμό του 2021. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συμμετοχές θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Νίκος Τσάδαρης

Σχετικά Tags

Opel Corsa-e Rally

Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here