Αν κάποιος μας έλεγε πριν μερικούς μήνες πως δεν θα είχαμε… υλικό να δούμε στο Netflix, σίγουρα θα γελούσαμε μαζί του. Ωστόσο, μετά από περίπου 2.5 καραντίνες και άλλα τόσα lockdown, η αλήθεια είναι πως δεν βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτή την εξέλιξη.

Έχοντας φτάσει λοιπόν σε αδιέξοδο πριν μερικές μέρες και ψάχνοντας να βρω κάτι που θα με «ξεσηκώσει» από τον καναπέ, αποφάσισα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να κάνω μία «ανασκόπηση» σε μία αγαπημένη σειρά ταινιών, το «Fast And the Furious». Αν δεν το γνωρίζετε έχουμε φτάσει πλέον στο Νο9 και συνεχίζουμε. Μάλιστα, στις τελευταίες ταινίες πρωταγωνιστεί ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός και με το παρατσούκλι, The Rock, που και μόνο με το παρουσιαστικό του, σε ξεσηκώνει για γυμναστική!

Ψάχνοντας λοιπόν να βρω από πού θα ξεκινήσω το πρόγραμμά μου κι έχοντας ως παράδειγμα τον «The Rock», ανακάλυψα την τελευταία του… δοκιμασία, την PROJECT ROCK συλλογή σε συνεργασία με την UNDER ARMOUR . Πρόκειται για τον καλύτερο λόγο να βγείτε από το σπίτι, πάντα στέλνοντας πρώτα «κωδικό έξι» για άθληση!


Source link

Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here