Για τα καλά έχει μπει ο χειμώνας στην Ελλάδα καθώς από το πρωί αρκετές περιοχές της χώρας κατέγραψαν θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Το κρύο θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, με τον μετεωρολόγο του OPEN Κλέαρχο Μαρουσάκη να αναφέρει πως ένα κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα στα μέσα της άλλης εβδομάδας και ενδέχεται να έχουμε και χιόνια ακόμη σε χαμηλά υψόμετρα στη Βόρεια Ελλάδα.

 Πρόγνωση Μαρουσάκη: Κακοκαιρία με χιόνια

Πλέον ο χειμώνας αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει αισθητή την παρουσία του, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος ανέφερε πως για αύριο Παρασκευή το μοτίβο του καιρού δεν θα αλλάξει σημαντικά, αλλά το Σάββατο θα κοπάσουν οι δυνατοί άνεμοι.

 Όμως από Κυριακή και Δευτέρα, θα έρθει νέα κακοκαιρία που θα δώσει αρκετές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα. «Όσο θα πηγαίνουμε προς τη 17η Νοεμβρίου, θα αρχίσει να πέφτει και η θερμοκρασία. Άρα από τα μέσα της άλλης εβδομάδας έρχεται βαρυχειμωνιά με χιόνια πιθανόν και σε χαμηλά υψόμετρα προς την βόρεια Ελλάδα» υπογράμμισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σήμερα Πέμπτη η πιο χαμηλή θερμοκρασία καταγράφηκε στον Άγιο Παύλο Ημαθίας όπου το θερμόμετρο έδειξε -2 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Παρανέστι Δράμας έδειξε -1,7 βαθμούς.


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here