Κακοκαιρία εξπρές από αύριο, Τρίτη 2 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση από τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση έρχεται νέα πρόσκαιρη κακοκαιρία και στη συνέχεια ο καιρός μας επιφυλάσσει καλοκαιρινό σκηνικό. Αναλυτικότερα σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη: 

ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΑΥΡΙΟ
Βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας αναμένεται να κινηθεί ανατολικά επιδεινώνοντας πρόσκαιρα τον καιρό στη χώρα μας αύριο Τρίτη.
Όπως μπορούμε να δούμε και στον πρώτο χάρτη μας όπου αποτυπώνονται οι βροχοπτώσεις με τις μπλε – μωβ – ροζ αποχρώσεις, ισχυρές βροχές αναμένεται να σημειωθούν στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο δημιουργώντας στην ουσία αυτό που ονομάζουμε στην Μετεωρολογία καιρό τύπου “ΠΙ” μιας και αν θα παρατηρήσουμε στον χάρτη μας οι αποχρώσεις κατανέμονται σε σχηματισμό του γράμματος ΠΙ της ελληνικής αλφάβητου.
Ένα σύντομο πέρασμα από βροχοπτώσεις θα συναντήσουμε και στην Αττική με την Θεσσαλονίκη να θέτει υποψηφιότητα για πιο πολλές βροχές μέσα στην αυριανή ημέρα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για τη συνέχεια ο καιρός μας επιφυλάσσει καλοκαιρινό σκηνικό με τον υδράργυρο να “φλερτάρει” ίσως και με τους 28 με 30 βαθμούς κελσίου τοπικά μιας και πολύ θερμές αέριες μάζες όπως μπορούμε να δούμε στον δεύτερο χάρτη μας με τις πορτοκαλί αποχρώσεις θα ξεχυθούν από τις ακτές της βόρειας Αφρικής προς την περιοχή μας. Το καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου θα δηλώσει το παρών έστω και με μικρή καθυστέρηση!
Καλό υπόλοιπο ημέρας φίλες και φίλοι μου!


Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here